Ga aan de slag

Maak een keuze uit onderstaande wanddecoraties bij Bestdeco. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke karakter. Wij bieden verscheidene materiaalsoorten aan in zeer diverse maten en tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast wordt uw wanddecoratie meegeleverd met een gratis ophangset.

Kortingscodes
Foto op canvas met 20mm frame

Foto op canvas met 20mm frame

Vanaf € 8,50
Sale 65%

Linnen doek
20mm framedikte
Waterafstotende coating

Foto op canvas met 40mm frame

Foto op canvas met 40mm frame

Vanaf € 11,10
Sale 65%

Linnen doek
40mm framedikte
Waterafstotende coating

Foto op Canvas

Een foto laten afdrukken op canvas, wie kent het niet! Het is dan ook een prachtige manier om een bijzonder vastgelegd moment tot een bijzonder dagelijks moment om te toveren. Als je een mooie foto hebt, dan wil je daar iets mee doen en er dagelijks naar kunnen kijken. Door je mooiste vastegelegde herinneringen op canvas te laten bedrukken, houd je die mooie momenten, mensen of beelden altijd dichtbij je en dát is de kracht van een goede foto op canvas! Het versterkt de herinnering en dat is alleen maar heel erg fijn en mooi als jij de perfecte foto of tekst hebt uitgekozen om aan de wand te hangen op een canvasdoek.

Waarom een foto op canvasdoek?

Wil jij een bepaalde ruimte opleuken en zou je daarom graag een foto op canvas als wanddecoratie willen bestellen? Zoek dan niet verder! Maak kennis met met Bestdeco; hét bedrijf om foto’s op canvas of andere materialen bij te kopen. Een foto op canvas op wanddecoratie is uniek, origineel en 100% persoonlijk. Je kunt iedere dag naar jouw favoriete vastgelegde herinnering kijken. Dat is pas fijn thuiskomen. Wij beschikken over onze eigen fotoservice in Enschede waar we een diversiteit aan fotoproducten leveren. Naast foto’s op canvas produceren wij ook foto’s die geprint worden op andere materiaalsoorten als hout, aluminium of plexiglas. Het is maar net welke materiaalsoort jij het mooiste vindt. Wij verzorgen de productie helemaal zelf in ons eigen machinepark. Hier werken de meest moderne machines om een foto op canvas te vervaardigen van hoge kwaliteit. Onze producten zijn te koop tegen de scherpst vindbare prijzen. Zo krijg je al een foto op canvas vanaf slechts €12,95! Hoe dit zo goedkoop kan? Omdat we de productie geheel in eigen beheer hebben kunnen we deze zo efficiënt mogelijk inrichten. Daar pluk jij de (financiële) vruchten van! Tevens zorgt dit er ook voor dat wij razendsnel kunnen leveren. Onze levertijd bedraagt slechts 3 tot 4 werkdagen. Meer weten? Kijk dan eens rond op de website!

Foto op canvas van hoge kwaliteit!

Bestel jij een foto op canvas? Dan wil je natuurlijk wel dat deze in hoge kwaliteit geleverd wordt! Dit durven wij van Bestdeco je te garanderen. Onze foto’s zijn altijd van stevige, hoogwaardige en professionele kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit diverse formaten. Of je nu een foto op canvas in een groot of juist een kleinere formaat wilt; wij hebben wat je zoekt. Er zijn diverse afmetingen mogelijk! Onze foto’s worden gedrukt op een doek die voor 70% uit katoen bestaat en voor de overige 30% uit polyester. Om de foto zo optimaal mogelijk te beschermen wordt hij voorzien van een waterafstotende coating. Vervolgens wordt het doek aangebracht op een houten spierraam frame die beschikt over een dikte van ofwel 20 mm of 40 mm. Voor de canvas maken wij gebruik van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout. De print loopt altijd door in de zijkant; hierdoor zijn er geen witte randen zichtbaar. Tevens leveren we óók nog gratis spietjes mee, waarmee je het doek mooi strak kunt houden! Het resultaat? Jouw bijzondere, gekke of mooie foto komt nóg meer tot haar recht door onze kwaliteit!

Voordelen van jouw foto op canvas

Je kunt bij meerdere aanbieders een foto op canvas laten drukken, maar iedere drukker hanteert zijn eigen techniek. Besluit jij een foto op canvas te kopen bij Bestdeco? Dan profiteer je van heel veel voordelen. Ben je hier benieuwd naar? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Wij leveren foto’s op canvas van hoge kwaliteit
  • Deze worden geproduceerd in ons eigen machinepark; super efficiënt!
  • Je kunt kiezen uit diverse afmetingen.
  • Bestelling geplaatst? Dan kun je deze razendsnel in huis verwachten.
  • Hierbij krijg je altijd een ophangset meegeleverd.
  • Je betaalt bij ons nooit teveel, wij hanteren namelijk de scherpste prijzen.
  • Betalen gaat ook altijd veilig; dit garanderen wij je middels ons Webwinkel Keurmerk.
  • De foto beschermen wij zo zorgvuldig mogelijk; met beschermende folie in een stevige kartonnen doos.

Canvas voor zakelijk gebruik

Naast de mogelijkheid om een persoonlijke foto op canvas te laten drukken voor in jouw eigen interieur, woning of tuin, kun je natuurlijk ook canvas inzetten voor zakelijk gebruik. Een canvas doek staat ook zeker mooi in een kantoorpand en omdat je zelf de afbeelding kunt kiezen, kun je deze geheel in stijl laten zijn met de huisstijl van het bedrijf. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om diverse werkquotes of typische gezegden bij jou op werkvloer te laten afdrukken op canvas om de identiteit mee te verduidelijken? Bedrijfsdoelen, visies, missies en meer kunnen allemaal afgedrukt worden op canvasdoeken, om deze een prominenter plekje binnen het bedrijf te geven. Wanneer je dergelijke doelen op canvas laat drukken en medewerkers deze dagelijks te zien krijgen, zullen deze doelen sneller uitgedragen en gedragen worden door het gehele team. Dat is nog eens een win-winsituatie! Personeel dat goed op de hoogte is van de doelen, de hoogtepunten en meer én een stijlvoller kantoor dankzij de canvassen! Wilt u een helemaal canvasdoeken tegelijk laten bedrukken? Neem dan zeker even contact met ons op.

Canvas fotoformaat

Natuurlijk zijn er vaste fotoformaten, maar om een foto mooi op een canvas te krijgen, wil je dat het canvas ook het juiste, passende formaat heeft. Bij Bestdeco kun je kiezen uit diverse maten canvas om je foto op te laten drukken. In wezen zijn bijna alle formaten mogelijk, waarbij de kleinste maat 20 x 30 cm betreft en de grootste standaardmaat die we leveren 120 x 80 cm is. Je hebt de keuze uit een afdruk die liggend, staand of vierkant is. Nu je weet wat je opties zijn, begin je met een keuze te maken tussen een foto op:

  • canvas met 20 mm frame
  • canvas met 40 mm frame

Hierna kies je jouw gewenste formaat canvas. De canvassen op beide frames zijn beschermd met een waterafstotende coating. Alle foto’s op canvas worden daarnaast gedrukt op basis van een zes kleuren proces, dat zorgt voor een scherpere weergave van kleuren. De kwaliteit ligt dus altijd hoog, welke canvasmaat je ook kiest.

Bestel jouw foto op canvas

Wil jij jouw eigen foto op canvas bestellen zodat deze kan schitteren als wanddecoratie in jouw huis? Hele goede keuze! Wij van Bestdeco helpen je graag. Geef gerust je bestelling door via onze webshop. Wil je meer informatie over de foto op canvas? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken via O53-4305664, of per e-mail of chat!