Je eigen Foto op steigerhout

Prijzen inclusief 21% BTW
(& excl.verzendkosten)

 • Standaard Binnen 24uur bij U Thuis
 • bij U Thuis
 • Gratis ophangsysteem
 • Achteraf Betalen Mogelijk
 • 100.000 Tevreden Klanten
 • Ons webshop keurmerk

Ruig, landelijk, industrieel. Een foto op steigerhout is stoer. Uw eigen foto afgedrukt op een robuust houten paneel met 30mm dikke planken. Standaard met whitewash voor mooiere en heldere kleuren.

Wij maken elk houten paneel -- handmatig passend -- zodat er voor zover mogelijk geen naden door de ogen lopen. Steigerhout is ons meest robuuste houtsoort en bevat noesten, vlammen en oneffenheden, wilt u dit niet dan kunt u beter voor een andere houtsoort kiezen zoals ayoushout.

Gratis ophangsysteem De bestelling wordt gemiddeld met 4 werkdagen verzonden,
(Uitgezonderd grotere maten)

Nu Winter Sale bij Bestdeco, 65% korting op alle wanddecoratie. Vul de kortingscode Sale-21 in op de afrekenpagina voor 65% korting!

De verzending binnen 4 werkdagen geldt voor panelen tot maximaal 78cm breed en 150cm hoog... Grotere formaten t/m 90x130cm versturen wij met GLS, dit duurt 3 à 5 werkdagen. Panelen van 150x100 en groter worden op afspraak bij u bezorgd, dit duurt minimaal 9 werkdagen.

Al vanaf € 10,35
+ 65% Korting
(code kunt u later in bestelproces doorgeven.)

Filter op stand

Kies een formaat *

Maak uw keuze
 • Robuust met oneffenheden, een echt natuurproduct
 • Naden van 2mm tussen de planken
 • Planken zijn 20cm breed en ongeveer 30mm dik
 • De randen zijn van het paneel zijn onbehandeld
 • UV-print
 • Gratis ophangsysteem voor direct resultaat

Het kan voorkomen dat er noesten, vlammmen en oneffenheden in je foto komen. Dat is inherent aan steigerhout. Kies je voor steigerhout dan kies je ook voor deze oneffenheden. Deze noesten en oneffenheden kunnen door het hele paneel zitten dus ook in de gezichten. Hout is een natuurproduct, de breedte van de planken kunnen enigszins variëren. De panelen 20x20cm en 20x30cm bestaan uit 1 plank hier zitten geen naden in. Geen enkele plank is hetzelfde en daarom is ook de opname van white wash per plank verschillend. Dit heeft invloed op de kleuren, de kleuren kunnen afwijken van het originele bestand. De panelen zijn niet maatvast, formaten zijn bij benadering. Klachten hieromtrent worden niet in behandeling genomen. Het Steigerhout krimpt als het binnen opgehangen wordt ,daarom monteren wij de planken strak tegen elkaar aan en zal er na verloop van een aantal weken een naad van 2 a 3 mm tussen de planken ontstaan.
Wilt u een foto met haarscherpe details zonder deze grote oneffenheden? Kies dan voor een foto op ayous!

Al onze wanddecoratie wordt geleverd met een gratis ophangset zodat u uw foto eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur kunt ophangen!

ophangsysteem ayous

Steigerhout, stoer en ruig

Ben je op zoek naar een robuust houten paneel? Dan is een foto op steigerhout de keuze voor jou! Je foto wordt op 3 cm dike planken geprint, wat zorgt voor een stoere look. Een foto op "steigerhout" is iets ruiger dan een foto op vurenhout. Daarnaast zijn de planken ook dikker. Dit maakt je foto uniek. Een foto op steigerhout past perfect in een stoer, landelijk of industrieel interieur.

Dit paneel word behandeld met een white wash coating voor mooie natuurlijke kleuren. Wil je een foto met meer scherpte in de afdruk op hout laten drukken, zonder oneffenheden? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor onze panelen van Ayous of Vurenhout, ons meest verkochte houten paneel.

De Houten planken die wij gebruiken zijn nieuw en vrijwel splintervrij. Wel zijn er onefffenheden te zien die bij onze andere houtsoorten minder opvallen. De Lijnen in de editor zijn bij benadering de breedte van de planken kunnen enigsinds varieren.